KARRIERE

30 ÅR MED GRUNNARBEID HAR GJORT DET KLART AT FUNDAMENTET I BEDRIFTEN ER MEDARBEIDERNE SOM JOBBER HER. VÅRE ANSATTE ER VÅR VIKTIGSTE RESSURS.

KUNDENES FORVENTNINGER…

Vi ser fram til at du møter på jobb med stort engasjement, forhåpninger og forventninger til arbeidet, slik at du er inspirert til å levere på alle nivåer gjennom dagen. Vi lytter til våre kunder, og forventer at du gjør det samme.

… ER VÅRE FORVENTNINGER

For at vi skal fortsette suksessen, har vi forventninger til deg som ansatt hos oss. Vi vil ha deg med på å videreutvikle og styrke Nordby Maskin, samtidig som du gleder deg til neste arbeidsdag!

LÆRLINGER ER FREMTIDEN…

Vi vet at lærlinger er fremtiden i byggenæringen. Dette tar vi på alvor ved å legge godt til rette for ungdom som er interessert i anleggsbransjen. Vil du tilbringe lærlingetiden din hos oss? Da vil vi gjerne høre fra deg.

… ERFARNE MEDARBEIDERE ER MÅLET

Hos Nordby Maskin blir du en del av interessante prosjekter sammen med erfarne medarbeidere, og øker kunnskapen i faget ditt gjennom praktiserende arbeid. Vi håper at du og dine ideer kan være med på å sette preg på bedriften.

VI TILBYR UTFORDRENDE ARBEIDSOPPGAVER KOMBINERT MED FØRSTEKLASSES MULIGHETER FOR Å UTVIKLE DEG SELV BÅDE FAGLIG OG PERSONLIG. SETT DITT PREG PÅ ARBEIDET HOS OSS!
Vil du bli en av oss? Kontakt oss på jobb@nordbymaskin.no