Om oss

Nordby Maskin er en totalleverandør innen infrastruktur. 30 år med fremtidsrettede mål, høye ambisjoner og sterkt samhold sørger for topp kvalitet i alle ledd av prosjektene vi utfører. Vi fokuserer på moderne teknologi og utvikling samtidig som vi leverer effektivt.

Vi tar på oss prosjekter innen flere ulike entrepriser som for eksempel totalentreprise med prosjekteringsansvar, samspillsentrepriser og enhetspriskontrakter for kunder innen det offentlig og private næringsliv. Våre satsningsområder er grunnarbeid, vann- og avløp, anleggsgartner, betongarbeider og infrastrukturbygg. Vi ønsker å skape det beste prosjektet som kunden ønsker. Vi gjør alt for å levere komplette arbeider innenfor våre fagområder. Vi utfører mye av arbeidene med egne mannskaper og vi har derfor veldig mye kompetanse innenfor vår egen organisasjon. Vi har flere rammeavtaler med kommuner på Romerike og vi utfører derfor alt ifra mindre oppdrag til større oppdrag som går over flere år.

Vi er en familiebedrift lokalisert i Nannestad, nær Oslo Lufthavn. Gjennom 30 år i anleggsbransjen har vi sørget for førsteklasses arbeid og oversiktlige avtaler til proffmarkedet i Oslo og Akershus. Med 200 motiverte medarbeidere og en moderne maskinpark tilpasser vi oss et hvert oppdrag.